Fly me to the moon på Lilla Teatern

Teaterhöst

Vi är säkert många just nu som bläddrar genom repertoarerna på teaterhusens hemsidor. Kanske har du redan bokat in flere teaterbesök? Jag har bokat biljetter till 
Fly me to the moon på Lilla Teatern, som hade premiär i september.


Lilla teatern

Fly me to the moon  

Pjäsen är skriven av den irländska dramatikern Marie Jones. Det  är  en komedi, i en akt. I rollerna ser vi Pia Runnakko och Linda Zilliacus. För översättning och regi står Joakim Groth. Pjäsen handlar om två hemvårdare som under  ett hembesök upptäcker att deras patient har dött. Hemvårdarna är i behov av en summa pengar och kommer på att patienten knappast behöver sin nästa pension. 


Foto Cata PortinJag ville se pjäsen eftersom hemvård och äldreomsorg ligger mig varmt om hjärtat. Jag har jobbat med det under ca 20 år. När jag stiftade bekantskap med handlingen kanske jag blev aningen tveksam. Men de är en komedi och de ska bli intressant att se hur de lyckas. Vi ska gå och se den i November sen kommer jag att skriva vad jag tyckte om pjäsen. 

Jag har fått lov via Lilla Teaterns marknadsförings & pr ansvariga att använda bilderna och videolänken. Har du bokat teaterbiljetter och vilka? Roligt om ni  kommenterar!


Nyfiken? Kolla in :
Trailer Fly me to the moonKommentarer